Sodeluj

EXPO 2020 bo osrednja poslovna platforma in največji globalni dogodek v letih 2021 in 2022. Predstavlja izjemno poslovno priložnost za podjetja, ki svoje poslovne cilje povezujejo s trgi Bližnjega vzhoda, Azije in Afrike ali pa želijo na svoje prebojne ideje deliti s svetovno javnostjo.

Slovenski paviljon bo na razstavi EXPO 2020 dom slovenskega gospodarstva, opremljen z vso potrebno infrastrukturo, ki je potrebna za organizacijo vrhunskih poslovnih srečanj in promocijskih dogodkov.

Želimo si, da bi to priložnost prepoznal kar najširši krog slovenskih podjetij, ustanov, skupnosti in posameznikov, zato smo zanje pripravili privlačna promocijska paketa in finančne spodbude za nastop na mednarodnih forumih v tujini in za udeležbo v gospodarskih delegacijah v tujino za izvedbo uspešnega nastopa na razstavi Expo 2020.

Podrobnosti dveh promocijskih paketov – podjetniškega in poslovnega, vsebino javnega povabila za sodelovanje na slovenskem paviljonu na razstavi EXPO 2020 in brošuro, ki zajema vse ključne informacije o slovenskem sodelovanju na tem dogodku, objavljamo na tej strani. Vse zainteresirane pa vabimo, da svojo odločitev za sodelovanje na slovenskem paviljonu izkažete z izpolnjeno prijavnico ali pa se na nas obrnete z vprašanji in komentarji.

Kontakt za podjetja

Jaka Perharič
Višji svetovalec
SPIRIT Slovenija, javna agencija
Verovškova ulica 60, 1000 Ljubljana
059 089 514
jaka.perharic spiritslovenia si