Sodeluj

Sodelovanje na najprestižnejšem dogodku leta pomeni izjemno priložnost za širitev slovenskega znanja in gospodarstva na nove trge. Slovenski paviljon bo šest mesecev prostor spoznavanja, druženja in ustvarjanja novih partnerstev, ki bodo zagotovo spremenila prihodnost slovenskega gospodarstva in utrdila prepoznavnost naše države v mednarodnem okolju. Podjetja in posamezniki, ki bodo izkoristili priložnost za sodelovanje, ki jo ponujata privlačna podjetniški in poslovni paket, bodo lahko z našo pomočjo v njem pripravili odmevne dogodke, srečanja in predstavitve. Vrvež obiskovalcev iz vsega sveta in poglobljeno zanimanje za Slovenijo bosta ustvarila pozitivno okolje, v katerem bo vsak dan nova priložnost za širitev poslovnih in osebnih znanstev z dodano vrednostjo.

Poslovne priložnosti

Novi trgi, nove priložnosti
+
EXPO 2020 je prva svetovna razstava, organizirana v eni od držav MEASA (Srednji vzhod, Afrika in Južna Azija) in predstavlja vrata najhitreje rastočih trgov sveta. Sodelovanje na razstavi predstavlja priložnost za učinkovito predstavitev v zahtevnem, a hkrati izjemno odprtem in dovzetnem okolju za nove in presežne ideje. Slovenskim podjetjem, ustanovam in posameznikom bomo nudili vso organizacijsko in vsebinsko podporo pri pripravi njihove predstavitve na razstavi in jim omogočili tudi neposredne kontakte s predstavniki drugih držav, udeleženk razstave.
Promocijski paketi
+
Sodelovanje na slovenskem paviljonu bo možno v okviru dveh posebnih paketov - podjetniškega in promocijskega. Oba ponujata vrsto privlačnih možnosti za predstavitev slovenskih podjetij, ustanov in skupnosti na največjem svetovnem dogodku v letih 2021 in 2022.
Poslovni dogodki
+
V podporo slovenskim podjetjem pri njihovi širitvi na nove trge, zlasti v državah MEASA (Srednji vzhod, Afrika in Južna Azija), jim bomo omogočili organizacijo poslovnih srečanj v slovenskem paviljonu. Rezervacija prostorov in drugih storitev (catering …) bo potekala na enostaven in hiter način.
VIP mednarodni dogodki
+
V okviru osrednjih predstavitvenih dogodkov na slovenskem paviljonu bomo organizirali številna srečanja na vrhunski mednarodni ravni, na katera bomo povabili podjetja, ustanove in posameznike, ki predstavljajo presežke slovenskega znanja na posameznem področju. Pomagali jim bomo na poteh do novih ciljev.
Podpora vašim načrtom
+
Sodelujočim na slovenskem paviljonu bomo pomagali tudi z logističnimi in organizacijskimi nasveti, da bodo lahko svoj nastop na razstavi EXPO 2020 načrtovali in izvedli na najučinkovitejši način.
Pridružite se
+
Slovenskim podjetjem svetujemo, da sodelujejo na javnih razpisih, povezanih s pripravo slovenske udeležbe na EXPO 2020 in postanejo del slovenske predstavitve na najprestižnejšem dogodku leta. Spremljajte spletne strani SPIRIT Slovenija, javne agencije.

Slovenski paviljon - prostor za poslovna srečanja

Pritličje

Drugo nadstropje

Vsi prostori na slovenskem paviljonu bodo uporabnikom zagotavljali vrhunsko multimedijsko opremo. Za izvedbo vseh dogodkov bomo zagotovili logistično in organizacijsko podporo osebja na slovenskem paviljonu, prav tako pa bo organizatorjem več čas trajanja svetovne razstave na voljo tudi vrhunska gastronomska doživetja, saj bomo na paviljonu gostili najboljše slovenske chefe, ki bodo v Dubaj ponesli najboljše slovenske okuse.

Mednarodno sodelovanje

Slovenija bo svoj ugled zanesljive partnerice številnih globalnih podjetij in držav nadgradila z organizacijo in vključitvijo v dogodke z močno mednarodno udeležbo. Na dogodkih bo vrsta priložnosti za krepitev sodelovanja na mednarodni ravni in prostor za ideje, ki predstavljajo Slovenijo kot inovativno, trajnostno in visokotehnološko poslovno okolje.

Koledar dogajanja

Predstavitev Slovenije bo razvrščena v vsebinske sklope, ki bodo omogočali celovito predstavitev potenciala naše države na posameznem področju in usmerjeno pozornost obiskovalcev na zgodbe, ki kažejo naše znanje, naprednost in inovativnost.

Vsebina dogajanja bo uglašena z dogajanjem na razstavi kot celoti in bo smiselno dopolnjevala zgodbe, ki jih bomo lahko spremljali tudi v paviljonih drugih držav, udeleženk razstave.